Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Informatie

Chiro! Iets voor jou?

Chiro! Wat is dat eigenlijk? Zal het iets voor mij zijn? Ga ik me wel amuseren? Zullen er ook vriendjes van mij in de Chiro zitten? Zal ik in een leuke groep terechtkomen? Hoe is de leiding?
Op al deze vragen zal maar een antwoord komen, als je eens komt kijken! Heb geen schrik, wij bijten niet, maar we zullen er wel voor zorgen dat jij je (opnieuw) een jaar vastbijt in de Chiro en dat je er met volle moed tegenaan gaat! De leidingsploeg staat klaar om er ook dit jaar het allerbeste van te maken. Samen met de inzet van de leden wordt het dan ook ongetwijfeld weer een prachtjaar.

Iedereen is welkom in onze chiro en wij hopen dat de ouders, samen met hun kinderen, een prettige Chirotijd tegemoet gaan. Elke zondag geven we het beste van onszelf: bosspelen, knutselen, kringspelen, themaspelen, pleinspelen, toneeltjes, sport en spel. Buiten de gewone zondagen organiseren we ook nog eens grotere activiteiten zoals Christus Koning, Sinterklaas, het Groepsfeest, de Eireis, de Zeereis, de Vlierbeekse Feesten. Om het dan nog niet eens over de fantastische afsluiter van ons Chirojaar te hebben: het superdeluxe megafantastische kamp!

Toch nog niet helemaal overtuigd? Kom dan gewoon enkele zondagen proberen! Je bent welkom vanaf 14u15 in de Abij van Vlierbeek. Elke week zorgt de leiding ervoor dat je je geen moment zal vervelen.

Aan alle ouders van nieuwe leden: Het nieuwe chirojaar gaat van start op 15 september. Leden die al even in Chiro Vlierbeek zitten beleven 1 september nog een laatste spetterende zondag met hun leiding van het voorbije jaar.

Meer info nodig? Neem gerust een kijkje hier op onze site. Benieuwd naar jullie leiding? Ga dan snel eens kijken bij Leiding! En onder de knop Kalender zie je wat we de komende maanden nog voor jullie in petto hebben. Je kan ook onze facebook-pagina bezoeken.

Wanneer gaat de Chiro door?

De chiro gaat door op het veld in de abdij van Vlierbeek en begint om 14u15. Wanneer het juist gewoon chiro is, wanneer de speciale chiro-activiteiten vallen en wanneer het geen chiro is, kan je zien in de de kalender. Voor de jongste groepen (eerste t.e.m. zesde leerjaar) eindigt de chiro om 17u30, de tippers en toppers (eerste en tweede middelbaar) gaan door tot 18u30 en de oudste groepen (derde t.e.m. zesde middelbaar) blijven tot 19u00.

Mijn zoon/dochter wilt naar de chiro komen, wat moet ik doen?

Iedereen is welkom om te komen proberen! Als je zoon/dochter het leuk vindt en wil blijven komen, spreek je de leiding aan en dan zorgen zij ervoor dat de inschrijving in orde komt. Als je vragen hebt, zullen zij die ook met veel plezier beantwoorden.

Hoeveel kost een jaar plezier?

Het lidgeld voor de Chiro is sinds vorig jaar opgeslagen omdat nu ook de wekelijkse vieruurtjes hierbij zijn inbegrepen. Een jaar vol pret kost nu €50 als u één kind bij de Chiro hebt. Als u meerdere kinderen bij de Chiro hebt kost het €45. Gelieve het bedrag te storten op ons nieuwe rekeningnummer:

BE85 7360 2943 3706 (reknaam: ‘Chiro Vlierbeek Abdij’)

met mededeling: NAAM KIND + AFDELINGSGROEP + INSCHRIJVING

Ook de betalingen van activiteiten zoals Eireis, weekends, zeereis, … dienen vanaf dit jaar steeds op dit rekeningnummer gestort te worden.

Nog vragen?

Toch nog een vraagje? Aarzel dan niet om iemand van de leiding aan te spreken, we helpen je graag verder.

Wij hebben er in ieder geval al on-ge-loof-lijk veel zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes,

de leiding van Chiro Vlierbeek

Wanneer is het kamp?

In 2020 gaan de meisjes allemaal op kamp van 21 tot 31 juli, de kerels en de aspiranten gaan op buitenlands kamp en de jongste jongensgroepen gaan op kamp van 31 juli tot 10 augustus.
In 2021 gaan de jongens allemaal op kamp van 21 tot 31 juli, de tiptiens en aspimeisjes gaan op buitenlands kamp en de jongste meisjesgroepen gaan op kamp van 31 juli tot 10 augustus.
In 2022 gaan alle meisjes op kamp van 21 tot 31 juli en alle jongens van 1 tot 10 augustus.

De speelclub gaat altijd mee met de meisjes op kamp. Als de meisjes in juli op kamp gaan, gaat de speelclub mee van 26 tot 31 juli en als de meisjes in augustus op kamp gaan, gaat de speelclub mee van 5 tot 10 augustus.

Chiro Vlierbeek nieuwsbriefKampboekjes

Kampboekje 2019

Feeling nostalgic? bekijk de kampboekjes van vorige jaren nog eens.

Wistedals van 2015-2016

Heel oud

Oktober 2015

November 2015

December 2015

Januari 2016

Februari 2016

Maart 2016

Mei 2016

Juni 2016

Infoboekje

Infoboekje 2019 2020

Attest opvang kinderen

Vraag ons voor het fiscaal attest inzake uitgaven voor opvang van kinderen jonger dan 12 jaar.

Extra info hierover vindt u hier.

Het archief

Ben je geïnteresseerd in de rijke geschiedenis van chiro vlierbeek? Neem dan zeker een een kijkje in ons archief!

Individuele medische steekkaart & verzekeringen

Medische-Fiche-Chiro-Vlierbeek

In VAST EN verZEKERing vind je een uitgebreide uitleg over de verzekeringspolis van Chirojeugd-Vlaanderen v.z.w. . Meer info vind je hier: Chiro en verzekering

Geneeskundig getuigschrift

Leidingsvideo 2018-2019

Benieuwd naar wie er elke zondag voor je kinderen zorgt? Kijk dan zeker onze leidingsvideo!

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign