Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Rakkers

Nu het groepsfeest achter de rug is en de paasvakantie is begonnen, is het nog niet gedaan met de chiro je kan op zondag 14 april paaseitjes komen rapen op het veld. Dus hopelijk zien we jullie dan. We gaan ook binnenkort op eireis gaan, maar hier volgt later nog meer info voor. Op 27 april is er ook vlier waar je zeker eens wilt komen kijken.

De rakkers komen altijd vol energie en blijdschap naar de Chiro en dat wordt gewaardeerd.  Trek kleren aan die vuil mogen worden en kom lekker mee ravotten!  De leiding heeft zelfs nog meer in petto… Wij gaan op weekend , woehoeee ! Zeker aan te raden want het gaat heel plezant worden. Dit weekend vol plezier gaat €20 bedragen en gaat door van 22 maart tot 24 maart. Je gaat het je niet beklagen. Meer informatie volgt nog via e-mail. Op de foto zijn we aan het voetballen maar niet zo een normale. Je bent namelijk vast in een band samen met een tegenstander. Niet zo makkelijk als je het mij vraagt, maar de rakkers kregen dit samen met de Sloebers wel voor elkaar! En wat zou Yolan het allemaal hebben overleefd?  Veel groetjes van jullie allerliefste schatten van Leiding en tot zondag!

Na vele leuke zondagen is het einde van het jaar bijna in zicht. Om deze feestelijke periode goed in te zetten waren alle rakkers welkom op het kerstfeestje. De hapjes vielen zeker in de smaak en vervolgens werd er gestreden voor wie dat als eerste een pakje mocht uitkiezen. Met dit feestje namen wij samen afscheid van 2018 maar we zien jullie volgend jaar graag terugkomen, er staan nog heel wat leuke activiteiten te wachten.
Zo veel mogelijk komen is de boodschap!

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR?
Feestelijke groetjes van jullie favoriete leiders

Beste Rakkers,

Nu dat november bijna achter de rug is, hebben we samen al heel wat meegemaakt. Op de Heksentocht waren jullie dit jaar weer talrijk aanwezig (en gelukkig even talrijk terug op de bestemming aangekomen), en met christus koning beleefden we een Chiro-zondag “on ice”. Dat alles naast de vele ‘normale’ zondagen die, desalniettemin, even memorabel bleken. Er staat echter nog veel op het programma dit jaar.

Eerst en vooral komt de sint ons een bezoekje brengen (ik hoop dat jullie thuis braver zijn geweest dan bij ons ?), en niet veel later organiseren we een kerstfeestje. Ook beloofde we jullie al dat we volgend jaar op weekend zouden gaan, en we kunnen al verklappen dat we veel vooruitgang hebben geboekt om dat te realiseren. De details hiervan (prijs, locatie…enz.) sturen we jullie nog op. Hou dus jullie mail in de gaten.

Tot slot hopen we dat jullie de rest van het jaar weer even talrijk aanwezig zullen zijn als de voorbije zondagen.

Vele groeten,

Joren, Lukas, Sam, Quinten en Tikke

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign