Chiro Vlierbeek | Kwiks

Ons Chirojaar

Hallo! Wij zijn de Kwiksleiding en op deze pagina posten wij af en toe foto’s over leuke dingen die we doorheen het jaar doen.

De Kwiks hebben dit Chirojaar al van alles gedaan! September en oktober waren de kennismakingsmaanden waarin we elkaar wat beter leerden kennen a.d.h.v. allerlei leuke, maar af en toe ook lekker vettige spelletjes!

In november vonden er enkele leuke evenementen en uitstappen plaats. Zo gingen de dappersten onder hen mee griezelen op heksentocht, werd er geschaatst en gevallen tijdens Christus koning en werden er tijdens de jaarlijkse kinderfuif de gekste dancemoves bovengehaald.

In december kwam de Sint de brave Kwikkies bezoeken en vierden we samen Kerst! Helaas moesten we in januari even afscheid nemen van elkaar en namen de Aspi’s het van ons over, want de examenplicht riep.

Februari was ijskoud en nat, maar zelfs dit slechte weer hield de Kwiks niet tegen om er onvergetelijke zondagen van te maken. In maart gingen we op weekend en oefenden we voor het groepsfeest! Hopelijk zien we iedereen zaterdag 30 maart om er een spetterende show van te maken!

       

        

 

kwiks@chirovlierbeek.be

Leiding

Kyra Dierickx

Nefeli Galanos

Jill Vandenputte

Zuraya Saerens

Nette Pauli

Lars Vanderstaey