Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Sloebers

Beste Sloebers en ouders,

vrijdag 21/12 organiseren wij een Kerstfeestje voor de Sloebers dat zal doorgaan op de Zolder (niet het Kelderke) tussen 17u en 19u. Naast enkele leuke activiteiten zullen wij ook wat snacks/’aperitief’ voorzien, geen ‘deftige’ maaltijd dus. Het is de bedoeling dat de sloebers zich in kerst- of feestelijke sfeer kleden en een pakje/kadootje meebrengen. Dit mag iets geknutseld, tweedehands of gekocht zijn, maar in het laatste geval liefst voor een bedrag van max. 5 euro. Het Kerstfeestje is trouwens gratis en geheel vrijblijvend, toch graag een bevestiging per mail als zoonlief aanwezig zal zijn.
(!) Afspreken doen we om 17u aan de ingang van de Zolder (gebouw aan de rechterkant langs ingang Westerpoort) en eindigen op dezelfde plek om 19u.

santa claus 01 Ho Ho Ho Santa Claus Funny Photos

Liefste Sloebers,

het is al november, verdorie! Jullie hebben al bijna drie maanden school achter de rug, terwijl jullie leiders nog maar net begonnen zijn met hun zoveelste studiejaar aan de grote universiteit van Leuven. Tot nu toe is de tijd voorbij gevlogen (ook omdat jullie altijd zooooo enthousiast zijn) en zijn er al enkele hoogtepunten de revue gepasseerd: zo was er naast de heksentocht…een leuke pijlentocht , een giga kickertoernooi (dat gewonnen werd door Don Jolani en Don Kajoni, de twee snoodaards), een bosstratego op de Kesselberg, een slavenmarkt, en zo veel meer.

Ook leerden de leiders al bijna al jullie namen! Dat is trouwens een haast onmogelijke opdracht, nu jullie elke zondag met minstens 22 bengels aanwezig zijn en ons keer op keer beetnemen door het zeggen van foute namen, grapjassen die jullie zijn! We namen nog niet veel maar toch al enkele leuke kiekjes, hopelijk herkennen jullie de activiteiten nog! Tot op de kinderfuif of de chirozondag!

Kusjes (eih) van jullie leiding!

Don Simoni, Don Toeti, Don Jolani en Don Kajani

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign