Chiro Vlierbeek | Toppers

Groepsfeest

De paasvakantie komt dichter bij en dat betekend maar 1 ding… Groepsfeest!

Groepsfeest is een avond vol animatie voor de ouders, zij kunnen komen kijken naar hoe hun kindern door leuke toneeltjes, dansjes en nog veel meer hun talenten uiten op het podium.

Meer informatie over hoe je tickets kunt verkrijgen voor groepsfeest vindt je terug op de Chiro vlierbeek Facebook pagina.

Meer informatie over hoe de dag er uit ziet voor de Toppers komt binnenkort! 

Tito's paasactie!

Binnenkort is het weer zo ver!! De paashaas, de paasklokken en zelfs de tito’s van Chiro Vlierbeek voorzien jullie dit jaar weer van heerlijke paaseitjes! De opbrengst is ten voordele van het tippers en toppers kamp. 

U kan kiezen tussen een kleine mix (25 kleine paaseitjes) voor €5 of een grote mix (3 grote paaseieren en 15 kleine paaseitjes) voor €7. Bestellen kan tot en met 30 maart.
Voor te bestellen en meer info klik op deze link

 

Zijn paaseieren niet jou stijl, of wil je ook iets anders dan enkel chocolade?
Dan kan je ook nog altijd een Lotus koekenpakket bestellen!
Meer info onderaan deze pagina.

Toppers weekend

Beste Toppers en ouders.

De Toppers vertrekken 28-30/04 op weekend Joepie!

Zet het in je agenda! Meer details volgen nog in april.

toppers@chirovlierbeek.be

Leiding

Itsert Akkermans

Roel Cuyvers

Jelle Vanoeveren

Viktor Nackaerts

Sander Lannoye

Lotus koekenpakket

De Tito’s van Chiro Vlierbeek doen een geweldige Lotus koken actie. In samenwerking met Lotus verkopen wij heuse lekkere Koekenpakketen! Met de centjes die we hieraan verdienen gaan we er een onvergetelijk kamp van maken!

Het Lotus Koekenpakket bevat maar liefst 19 koeken, variërend van de klassieke Suzy wafel tot de befaamde Dinosauruskoeken en zelfs een kleine portie Lotus Speculoospasta.µ
Voor dit heerlijke pakketje vragen we slechts €10! U kan uw pakketje bestellen via volgende link

Meer informatie is te vinden op de Google forms, bedankt!

Bezoekje in de kerktoren

Ahoi beste Toppers en ouders!!!

Vorige zondag was het een speciale zondag, we zijn namelijk op rechtdoor tocht gegaan met een prachtige eindbestemming. Vooraleer we deze eindbestemming konden bereiken moesten we natuurlijk rechtdoor. De toppers konden vooraleer ze wisten dat we op tocht gingen een voorwerp winnen dat hun als groep kon helpen doorheen hun tocht, dit varieerde van een ladder tot een trofee. Het één al wat handiger dan het ander. Na een grensverleggende tocht afgelegd te hebben kwamen we aan op onze eindbestemming; de kerk van de abdij van Vlierbeek. Omdat het de open kerken dag was konden we zelfs de kerkklokken een bezoekje brengen, over een unieke ervaring gesproken!

Toppers out!

 

 

Toppers kerstfeestje

Ahoi beste Toppers en ouders Ons kerstfeestje is al even gepasseerd, maar toch wouden we jullie dit festijn niet weerhouden.
Ons kerstfeest had het allemaal we hadden cadeaus, een hapje en een drankje, gelach, plezier en oohja we hadden
ook lazers die we à la Mission Impossible stijl moest ontwijken!
Hoe dan ook was het lache geblazen en sfeer à volonté!