Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Kerels

Een dappere start

In onze regio Vlierbeek; waar de bloemetjes bloeien, waar José altijd bezig is met haar koeien, waar de vijanden zich nooit komen moeien… Gebeurde dan toch hetgene wat niemand verwachtte. Vorige week werden we aangevallen in de nacht. We stuurden onze kerels op onderzoek uit. Ze keken onder elke steen, achter elke boom en zelfs in de riolen keken ze of er niemand was verscholen. Tussen alle uitwerpselen werden er voetsporen terug gevonden. Sindsdien luidt de grote vraag: “wie of wat zijn de daders?”. Tijd om de leiders van de buurdorpen te waarschuwen!

Jesse, a.k.a. Jesus, is een geboren leider. Hij laat zijn manschappen nooit achter! Met zijn vlotte toespraken en zijn words of wisdom wist hij reeds vele volgelingen te sprokkelen. Hij behoort tot de stinkende govaertsen, één van de meest gevreesde stammen in de regio, maar wij hebben het genoegen om hun aan onze kant te hebben.

Jolan, a.k.a. Jolanus III. Humor is zijn sterkste wapen (samen met de walm van overwinning die rond hem hangt). Let op! Laat je niet misleiden door zijn onnozel gedrag, want hij kan straf uit de hoek komen. Hij vormde jaren geleden een broederschap met de Van Hentenrijken en ze waken over een mooi stukje gebied in het boerengat “Miskom”.

Wout, a.k.a. Wouter de Kleine (kabouter), is de leider van de Van Hentenrijken. Hij draagt met trots zijn wapenschild met een zwijn erop gegraveerd. Zijn motto is “hoe vettiger, hoe prettiger”. Zo stevig stevig als een beer en zo stinkend als Lode zijn voeten na tien dagen kamp is de beste manier om hem te beschrijven.

Quinten, a.k.a. Quintus v, is de vijfde telg van het roemrijke geslacht “Boone”. Met een oog voor kwaliteit is hij de trotse bezitter van talrijke mooie stukjes natuur. Niet alleen zijn groene vingers maar ook zijn doorzettingsvermogen is tot in de verste puntjes van de regio gekend.

 

TO BE CONTINUED…

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign