Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Kerels

Dag lieve kereltjes, de dagen worden korter en nachten worden donkerder. Dit betekent dat jullie teergeliefde examens voor de deur staan. Jullie zullen hard moeten werken omwille van de buizen, veel wenen omwille van de leerstof en vooral jezelf wijsmaken dat dat hoofdstuk niet op het examen komt. Maar geen zorgen hier zijn jullie redders in nood! Elke week zullen Coole Cobe, Charmante Charlotte en Toffe Toon jullie enkele uurtjes vermaken.

Planning
2/12: Sinterklaas (17u30-19u30)
8/12: Plezierige activiteit (19u-21u)
15/12: Filmavond (19u-einde film)
22/12: Kerstfeestje

Kusjes xxxxx

Kennismaking & kort overzichtje

Hey! Hallo! Bonjour! Guten tag!

Wij zijn de nieuwe kerelsleiding en wij hebben er super veel zin in!!! Voor we beginnen met al die info, zullen we ons snel even voorstellen!

 

Naam: Toon Tierens
Leeftijd: 20 jaar
Studierichting: Sociale en Culturele pedagogiek
Weetje: Kan verdomd goed een kip nadoen

 

 

Naam: Cobe Vallina Griera
Leeftijd: 19 jaar
Studierichting: Ontwerp en productietechnologie
Weetje: Zijn liefje zit ook op de Chiro

 

 

Naam: Charlotte Van den Bergh
Leeftijd: 19 jaar
Studierichting: Media en Entertainment business
Weetje: Fobie voor kippen

 

 

 

 

De voorbije Chiro-zondagen heeft jullie leiding zich echt al rot geamuseerd, hopelijk jullie ook? September is zo snel voorbij gegaan en nu is het alweer midden oktober. Tijd voor huisbezoeken dus! Huisbezoeken betekent dat de leiding op bezoek komt bij jullie thuis zodat we wat meer uitleg kunnen geven over het Chirojaar (dus niet schrikken als we deze week voor je deur staan).

Het volgende grote evenement is onze jaarlijkse heksentocht die op 3 november zal plaatsvinden. Wij wandelen wel niet meer mee, want vanaf de Kerels zit je zelf in het bos en laat je de wandelaars schrikken. Inschrijven voor de tocht is dus zeker niet nodig (ouders, vrienden en broers/zussen mogen zich natuurlijk wel inschrijven!).

 

Zondagavond zorgen jullie altijd voor heel lekker eten op de Chiro en om er voor te zorgen dat wij van elke ouder zijn kookkunsten kunnen proeven, vind je hieronder onze eetlijst!

EETLIJST

21/10: Sakke
28/10: Lauden
3/11 (heksentocht): Mattie
11/11: Luca
18/11: Noah
25/11: Milan
2/12: Viktor

Als je niet kan koken op de datum waar je naam bij staat, laat dan maar iets weten! We kunnen dan altijd onderling wisselen. Nog eens een dikke merci trouwens voor het lekkere eten iedere week! 

 

Hier nog een kleine sfeerfoto om te laten zien hoe een leuk de kerels de zondagen vinden!

 

Groetjes van de 3 musketiers
Cobe, Toon & Charlotte

 

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign