Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Piepers

Christus Koning

Zondag 25 november is het weer Christus koning! Trek je sjaal en wanten al maar aan want wij gaan met heel de chiro schaatsen in Haasrode!
De jongste groepen (speelclub t.e.m. rakwi’s) spreken af op het chiroveld. We zoeken echter nog enkele ouders die willen carpoolen van en naar de schaatsbaan. Als jij je geroepen voelt om te rijden dan mag je ons altijd een mailtje sturen met: het aantal plaatsen dat je hebt in de auto en of je heen en/of terug wilt rijden naar piepers@chirovlierbeek.be

Vertrek: op het chiroveld om 11u30 met de auto.

Terugkomst: 13u45 in Haasrode, tussen 14u-14u15 terug op het chiroveld.

Om 14u15 begint de diashow. Hier zijn alle foto’s van het voorbije chiro-jaar en kampen te zien.

Wat mag je dus zeker niet vergeten voor deze dag vol plezier? Je handschoenen, lekker warme kleren en een zak vol goesting.

Groetjes

Kyra, Esther, Sien en Jinte

Kinderfuif

Volgende week vrijdag is het ein-de-lijk zo ver, de KINDERFUIF! Kom allemaal in jullie meest fluorescerende outfit naar de kelder van 19u-21u. Zo kunnen we samen onze beste dansmoves laten zien.

foto van Chiro Vlierbeek.

Onze dansbenen zijn alvast opgewarmd.

Tot vrijdag

Kyra, Sien, Esther en Jinte

 

Korte voorstelling

Dag liefste piepers en ouders

De piepers kennen ons al een beetje en ondertussen zijn we ook al bij de meesten op huisbezoek geweest. Om toch nog een beter beeld van ons te krijgen zullen we ons kort eens voorstellen (als we nog niet op huisbezoek geweest zijn geen paniek, we komen heus nog wel).

 

Jinte is 21 jaar en daarmee ook de oudste van het leidingsteam. Ze stond al in leiding bij de speelclub, tippers en tiptiens. Nu is ze helemaal klaar om er het aller leukste jaar van te maken met de piepers! Vorig jaar studeerde ze af als verpleegkundige, dit jaar doet ze nog een specialisatie jaar in kinderverpleegkunde. Met al jullie pijntjes kun je dus bij haar terecht. In haar vrijetijd doet ze aan zumba, lopen, zwemmen en tv series kijken in de zetel. Haar lievelings eten is pizza en chicken nuggets.

 

 

 

Esther is 19 jaar oud. Vorig jaar stond ze in leiding bij de kwiks maar dit jaar vervoegt ze het leidings team van de piepers. Esther  studeert geschiedenis, voor leuke weetjes over de Grieken en de Romeinen moet je dus bij haar zijn. Ze heeft heel haar leven aan volleybal gedaan maar smijt haar nu volledig voor de chiro. Haar lievelings eten is worteltjes met kip en haar lievelingsdier is een koala ( zeeschildpadden ook!).

 

 

 

 

 

Sien is 20 jaar oud en zit nog maar in de chiro vanaf haar 18 jaar. Ze is dus nooit lid geweest maar is er gewoon bij de leidingsploeg bij gekomen. Daarna heeft ze haar zussen Maud en Fleur ook mee naar de chiro genomen. Sien zit nog in haar opleiding verpleegkunde, ook bij haar kun je dus terecht met je pijntjes. Sien ziet er niet alleen sportief uit, dat is ze ook. Ze heeft heel haar leven aan turnen en dansen gedaan. Ze speelt ook graag op de piano. Daarnaast is Sien ook vegetarisch waardoor ze dus geen vlees eet. Haar lievelings eten is lasagne (maar zonder vlees dan natuurlijk) en haar lievelingsdier is een olifant.

 

 

Kyra is 18 jaar en dus de jongste van het leidingsteam. Tot en met vorig jaar was ze zelf nog lid bij de chiro maar nu dus jullie leidster. Dit jaar is ze begonnen aan de leraren opleiding lager onderwijs. Pas op! Als jullie niet braaf zijn krijgen jullie misschien wel strafwerk van haar. Als Kyra niet in de les is of op de chiro dan kun je haar vinden op de finse piste of in Leuven want zij zet al eens graag een stapje in de wereld. Haar lievelingsdier is een wombat, volgens haar zijn dit de schattigste dieren over heel de wereld.  Ze eet heel graag, maar als ze echt een favoriet gerecht moet zeggen kiest ze voor pizza.

 

 

Voila, nu kennen jullie ons allemaal al een beetje beter. Moesten jullie ooit met een vraag zitten twijfel dan niet en spreek ons aan op een zondag, voor of na de chiro. Wij zijn ook steeds bereikbaar op het e-mail adres piepers@chirovlierbeek.be

Vele groetjes

Kyra, Esther, Sien en Jinte

 

Heksentocht

Whoeeehoeeew, het is herfstvakantie! Als het herfstvakantie is dan denken wij automatisch aan halloween, nog beter zelfs wij denken dan ook aan de HEKSENTOCHT!

Op zaterdag 3 november is het weer onze jaarlijkse heksentocht. Die avond wordt de Abdij van Vlierbeek en haar omgeving ondergedompeld in de sfeer van spoken, heksen, trollen en andere monsters. Tijdens een wandeling van meer dan 2 uur in en rond de Abdij van Vlierbeek worden oude vertelsels en griezels uit de onderwereld opgerakeld en gecombineerd met griezelige live-acts.

We wandelen samen met de piepers mee met de tocht van 18u. We spreken af om 17u45 in de Vlierbeekzaal zodat we optijd kunnen vertrekken. Na afloop (+/- 20u30) zijn we terug in de Vlierbeekzaal en kunnen we samen nog een pompoensoepje en een hotdog eten (zit begrepen in de prijs). Chiro-leden betalen 5 euro, dit mag overgeschreven worden op onze rekening “Chiro Vlierbeek Abdij” met vermelding van de naam en de afdelingsgroep. Als je de 5 euro hebt overgeschreven gelieve ons dan ook een mailtje te sturen dat je kind mee gaat. Dan zijn wij hier ook vanop de hoogte. Ouders en broers/zusjes kunnen zich ook inschrijven via de website: www.vlierbeeksefeesten.be/heksentocht.

We zouden het super leuk vinden moest iedereen zich verkleden in een heks, trol, zombie… op de wandeling.  Komen jullie ook mee griezelen? Wij hopen van wel!

Ps: zondag 4 november is het geen chiro.

Griezelige groetjes en tot dan

Kyra, Esther, Sien en Jinte

 

Kinderfuif

Zet vrijdag 16 november alvast in je agenda want dan is het de kinderfuif! Dit jaar is het thema: FLUO PARTY!!!

Meer info volgt later.

Onze dansbenen zijn alvast opgewarmd.

Kyra, Sien, Esther en Jinte

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign