Chiro Vlierbeek | Piepers

7/11/2022

Wat zegt een muis? Piep piep piepertjes!!!!

Hallo allerliefste muisjes. Vanaf volgende week is het extra belangrijk om te komen. 
Want ……

Er komt een piepervriendenboekje aan!!! Elke week krijgt een pieper dit boekje naar huis en mag het invullen zoals zij wilt. En op het einde van het jaar hebben we een heel boekje vol piepergeheimen, ssshhhhht. Zo leren we elkaar nog beter kennen!

Zo weten wij nog niet of jullie liever een zandkasteel bouwen of een sneeuwpop maken?
Liever ijsje of taart eten?
Wat jullie sterrenbeeld is?

Hey! Ik ben Hanne. Ik ben 19 jaar en zit al vanaf de speelclub in de Chiro! Mijn hobby’s zijn Chiro (deuh🤪) en dansen in mijn kamer! Ik eet hééél graag spaghetti en ik hou van katten! Ik heb heel veel zin in dit nieuwe Chiro jaar met de piepertjes💛


Hallo!!! ik ben helena, 18 jaar en eerstejaar leiding. Ik doe chiro, dansen en spelen met mijn allerliefste poes (nalou) als hobby’s! Ik heb nu al suuuuper veel zin in chirokamp 😁 hopelijk jullie ook? We maken er een leuk jaar van samen!

ps: chik chak met de piepers vollen bak!!!


Heeey, Matthias hier. Ik zit al vanaf het begin in de Chiro en nu ben ik juist leider geworden. Ik heb er gemaan veel goesting in, ik hoop jullie ook. Het gaad een fantastisch jaar worden 😁


Hey Piepertjes! Ik ben Fleur, 20 jaar oud en hou van Chiro!!! De meeste van jullie kennen me al, want ik ben namelijk jullie leidster bij de speelclub geweest. Mijn lievelingseten is de lasagne van mijn papa. We gaan er een fantastische jaar van maken. En ik weet zeker dat dat ons zal lukken, want de eerste zondagen waren alvast suuuuper tof!


Yo piepertjes, Luca hier ik ben 18 jaar oud en dit is mijn eerste jaar als leider ik heb er keiveel zin in

om met jullie er een fantastisch chiro jaar van te maken. 🤠

piepers@chirovlierbeek.be

Leiding

Helena Sierens 

Fleur Wolfs De Broeck

Liv Vangeysel

Matthias Robberechts

Hanne Bastings