Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Aspijongens

De laatste loodjes

Lieve vrienden,

Ik begin dit bericht met een verschrikkelijke mededeling: het Chirojaar nadert haar einde. Echter, wees niet getreurd, want we hebben nog heel wat voor jullie in petto! Zo beginnen we met een reeks examen-Chiro’s waar jullie U tegen kunnen zeggen! Daarna vervolgen we ons programma met een heus uitje naar de Belgische Noordzee. Hierna stoppen we natuurlijk niet, want de kers op de taart volgt nog! We gaan ons immers tien volle dagen lang rot amuseren op het kamp!

Wij kijken er al naar uit, hopelijk jullie ook!

Hugs and kisses,

Weslikael en Zonas

Rust na arbeid

Liefste commilitones,

We hebben met ons vierentwintigkoppige gezelschap enkele loodzware weken achter de rug. Ten eerste organiseerden we – zo even uit het niets – een heus microfestival met alles erop en eraan: muziek, sfeer, drank, voedsel, noem maar op. En dat bleek slechts het begin van onze reeks weldaden! Ook Kunst – met de grote K, dus – is ons namelijk niet vreemd. We leverden een fikse bijdrage aan de culturele wereld door de uitwerking van een theatervoorstelling om U tegen te zeggen. Volgens ons heeft menig ouder die nacht woelig geslapen, onze frasen nazinderend in hun hoofden. Immers, “Geld wordt gemaakt in een fabriek, maar wie geeft er geld aan de fabriek?”

Vrees echter niet: na de inspanning volgt de ontspanning. Vanaf nu hebben we weer alle tijd van de wereld om ganse zondagen lang te ravotten en te spelen.

En omdat ik me zeer sterk afvraag of er iemand is die onze pennenstreken op deze webstek eigenlijk effectief leest, worden er zowaar 20 rodedraadspelpunten toegekend aan eeniedere aspiheer die zijn persoonlijk favoriete Chirospelletje doorstuurt – hetzij per mail, hetzij per Facebook – naar diens meest slechtziende leider.

Als souvenir hierbij ook de affiche van ons recente dansfestijn.

 

 

 

 

Ut vivatcrescat et floreat aspiranten,
Yelsew, Leakim, Sanoj en Ëoz

 

 

Aspijongens worden aspimeneren

Beste pupillen,

Maanden zijn verstreken sinds Onze laatste blogpost, en in deze maanden hebben velen – zoniet allen – van jullie zich ontpopt van een zaadje tot het vruchtje waar op een dag een mooie boom van een leider zich uit zal kunnen ontpoppen. Zoals de traditie het betaamt wordt er hieronder een summier aanbod aan snapshots uit deze recente evolutie weergegeven (i.e. het overwinnen van de Sint en van de Haasroodse ijsvlakten).

 

 

 

 

 

 

 

Alvorens jullie echter beginnen te zweven door de toespeling dat jullie op een dag op gelijke tred zouden kunnen komen met Zij die jullie vandaag de dag nog zo lustig verafgoden, adviseren Wij jullie echter geduld. Immers, patientia comes est sapientiae.

Hooggeacht,

Jullie Leermeesters

Welgezinde Wezel, Zot Zoetje, Minlijke Mikael en Jolige Jonas

Planning komende weken

Liefste aspiheren,

Onze planning voor de komende weken ziet er als volgt uit. Bij veranderingen laten we tijdig iets weten in de Facebookgroep!

  • Zondag 02/12, van 17h00 tot 19h00: Bezoek van de enige echte Sint!
  • Zaterdag 08/12, van 19h00 tot 21h00: Examenchiro
  • Zaterdag 15/12, van 19h00 tot 21h00: Examenchiro
  • Woensdag 19/12, in de avond: Kerstfeestje (Meer info volgt!)

Hier is nog een selectie van een aantal foto’s van de voorbije zondagen!

Kusjes,

Jullie kapoenen

 

 

Foto’s weekend

Liefste aspiranten/bokshelden,

Hieronder enkele kiekjes van op het weekend! Meer foto’s van doorheen het jaar volgen nog!

Smakkerds van jullie leiding,

Wezel, Zoetje, Miki en Jokke

 

 

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign