Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Tiptiens

Kerstfeestje

Op 19/12 hielden we samen met jullie een spetterend online kerstfeestje, het was anders dan anders, maar we hebben goed gelachen! 

We vonden het zeer jammer dat ook dit fysiek niet kon doorgaan, maar we hebben er het beste van gemaakt. Wij hebben ons alle sinds goed geamuseerd dus jullie hopelijk ook. 

 

Op de onderstaande foto’s zie je hoe we van papier een heel mooi sneeuwvlokje maakte. WOW 😱

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

we sloten ons Kerstfeestje af met onze schattige snoetjes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xoxo Powervrouwen

Dat het al even geleden is..

Ja jullie lezen de titel goed genoeg, dat het al veel te lang geleden is dat we jullie gezien hebben & dat we jullie missen ☹️, ook wij hopen dat we onze activiteiten weer fysiek kunnen doorgaan. 

Ondertussen proberen we elk weekend zeker is online samen te komen.. Dat heeft natuurlijk niet altijd tot een succes geleid, maar jullie deden zeker en vast jullie best & we zijn blij dat we toch enkelen van jullie zien.

op 28/11 speelden we een kamerbingo en hoe goed waren jullie daarin?! 😱 Ongelofelijk!  

Hieronder volgt een screenshot! 👇🏼

 

 

 

 

 

 

wij missen jullie & hopelijk kunnen we jullie snel terugzien 

xoxo Powervrouwen

Online Chiro (Kahoot + Watermelon Sugar Hiiiigh)

Dat we sinds vorige week niet meer mogen samen komen om plezier te maken is ons zeer zwaar gevallen ☹️  maar niet getreurd want de 5 powervrouwen van de Tiptiens hebben hier een oplossing voor gevonden! We hebben nu al 2 zondagen (1/11 en 8/11) een online alternatief gevonden om toch nog een kleine namiddag plezier te beleven samen met de Tiptiens.

1/11:

We moesten onze weg nog een beetje vinden tijdens het online gebeuren maar na een kleine 15 mins zijn we er toch geraakt en kon het plezier beginnen! We werden ondergedompeld in het thema Halloween en we hielden ons bezig met een Kahoot en gênante verhalen. 🎃👻

8/11:

We hadden gehoord dat Harry Styles zich heel eenzaam voelde en iemand nodig had tijdens deze Corona periode om zich erdoor te slaan. Er werden verschillende outfits en liedjes gemaakt voor Harry Styles. Hopelijk heeft hij nu zijn Corona-buddy gevonden. 🎤💁🏻‍♀️

 

 

 

Hier volgt ook nog een filmpje van onze mooi zangkunsten!

https://photos.google.com/share/AF1QipOGUOAdLYdutTfMD3YW50fYW4vf1QYx2JfnNQIBK0M0r7eQr95h_V_QxFq5L1CZfw/photo/AF1QipMfRsY2A60Yj31samw3qDjf09vqxzluVfmU4hnS?key=RzNRWmVQZ3dMUE9JcXpkZFE4cU9WMjNXcGFvT1ZB

Tot volgende week Tiptiens

xoxo Powervrouwen

Desinfectiptiengel

Beste ouders (en andere mensen die toevallig op deze óh zo leuke rubriek klikken)

Wij zijn de Tiptiens van Chiro Vlierbeek en wij gaan dit jaar op ons óh zo vet Buitenlandskamp! Wij hebben er alvast mega veel zin in! Omdat wij waarschijnlijk (door Corona) maar een beperkt aantal evenementen kunnen organiseren hebben we ervoor gekozen om dit jaar desinfectiptiengel te verkopen! Hoe geraak je aan zo’n leuk flesje? Stuur ons een mailtje via tiptiens@chirovlierbeek.be of spreek een Tiptien aan die je kent! Hoeveel zit er in zo’n flesje? 80ml. Hoeveel kost zo’n flesje? voor 1 flesje 6 euro voor 2 flesjes 10 euro.

Stien kocht er alvast en steunt hiermee ons Buitenlandskamp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop een flesje en steun ons buitenlandskamp! We zijn jullie eeuwig dankbaar

xoxo Powervrouwen en Tiptiens

Van peuters tot bejaarden (25/10)

Dat het een bewogen zondag was, ja!

Op een of andere manier waren de Tiptiens terug peuters geworden en moesten ze verschillende opdracht vervolledigen om zo hun levensfases, geluk en financiën te doen stijgen. Ze moesten kruipen, vechten en zich verstoppen. Ondanks alle levensfases die ze moesten doorlopen denk ik toch dat de Bingo-ronde de meest geslaagde ronde was, met als duidelijke winnaar Oona! 

We sloten deze geslaagde zondag dan ook af met heerlijke cupcakes te danken aan Cas! 

Volgende week meer van dat? 

 

 

 

 

 

 

 

 

xoxo Powervrouwen

Dag van de Jeugdbeweging (23/10)

Zoals elk jaar vindt er in oktober onze jaarlijks Dag van de Jeugdbeweging plaats. Jammer genoeg door Corona kon er geen groot feestje gehouden worden in Leuven met ontbijt en konden we ‘s avonds geen stapje in de wereld zetten, maar dat hield de leiding van Chiro Vlierbeek niet tegen om er toch een spetterende dag van te maken!

 In de ochtend (héél erg vroeg) hadden we een ontbijt voorzien voor onze leden met wat sfeermuziek waargemaakt door DJ Jessie James, om 8:10h werden alle leden weggestuurd zodat ze zéker op tijd op school zouden aankomen. 

In de avond zijn we dan met zijn alle terug samen gekomen om ons te verwarmen bij een kampvuurtje. Hier zijn dan enkele sfeerbeelden van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk hebben jullie jullie even goed geamuseerd als ons. Het was misschien geen Dag van de Jeugdbeweging zoals anders, maar volgend jaar maken we er een extra groot feest van!

 

xoxo Powervrouwen

Code oranje voor jeugdwerk vanaf woensdag 14/11

Beste ouders en Tiptiens

omdat de besmettingen van het corona virus de laatste weken stijgt, heeft het jeugdwerk besloten om over te schakelen naar code oranje. Welke maatregelen moeten wij en jullie dochters vanaf nu volgen? Hieronder volgt een klein overzicht.

  • Als we activiteiten organiseren die in de buitenlucht plaats vinden mogen we bestaan uit een bubbel van 50 personen.
  • Als we activiteiten organiseren die binnen plaats vinden mogen we bestaan uit een bubbel van 20 personen.
  • Draag binnen ten alle tijden een mondmasker! (ook als de leden op de zondag aankomen voor de opening is het de bedoeling dat ze een mondmasker aanhebben totdat ze in het vierkant staan!!)
  • Elke zondag houden wij bij wie er aanwezig was (contacttracing)
  •  We mogen geen huisbezoeken/infoavonden houden, wij organiseren zoommeetings (u hebt hier normaal gezien een mail over ontvangen).
  • Vermijd intensief contact. Wij eten samen maar als dit binnen plaatsvindt houden wij zoveel mogelijk afstand. Als u u er toch niet veilig bij voelt dat uw dochter blijft eten mag u dit altijd aan ons melden en dan houden wij hier rekening mee. 
  • Als uw dochter ziek is, raden wij aan dat ze voor die zondag thuis blijft!

Wij hopen dat jullie jullie in deze maatregelen kunnen vinden, wij doen er alles aan om alles zo corona-proof mogelijk te laten verlopen. Moesten er toch nog vragen zijn aarzel niet om ons te contacteren op tiptiens@chirovlierbeek.be.

Tot zondag 

xoxo Powervrouwen

Kooklijst

Beste ouders & Tiptiens

hier volgt de kooklijst zodat jullie goed op de hoogte zijn wanneer jullie moeten koken:

Kooklijst:

11/10 Lee
18/10 Lucie
25/10 Nina
1/11 Milla
10/01 Astrid Holsteyns
17/01 Lola
24/01 Helena
31/01 Amelie
7/02 Ellen
14/02 Zuraya
21/02 Naia
28/02 Hannah
07/03: Jill
14/03: Oona

De Maffia van Chiro Vlierbeek en de Politi(e)ptiens

Deze zondag moest er een aanslag op onze mooie stad Leuven verijdeld worden. Het was zéér onrustwekkend en we hadden héél veel schrik van de 2 terroristen van de Maffia van Vlierbeek. Gelukkig was de politi(e)ptiens op de hoogte en konden zij door Leuven fietsen om alle bommen op tijd te ontmantelen. Het is dan ook gelukt om onze prachtige Leuvense stad te redden uit de kwade handen van de Maffia. 
Wij kijken al uit naar onze volgende samenwerking met de politi(e)ptiens.

Groetjes van de Maffia van Vlierbeek.

Hier nog enkele beelden om jullie te laten zien hoe zwaar het is om terrorist te zijn. 

xoxo Powervrouwen

Nieuwe leiding

Dag lieve Tiptiens

op 20/09 kregen jullie nieuwe leiding. Hieronder even een kleine voorstelling van ons 5

Dit is Oona, soms een beetje gek maar altijd vol energie.

Haar favoriete hobby is Kyra Dierickx uitlachen, ze studeert psychologie. Oona heeft 2 broers die ze beschouwd als haar huisdieren. Oona eet ook alles behalve: champignons, artisjok, aubergine en zongedroogde tomaatjes. Oona staat ondertussen al 3 jaar in leiding, voor jullie stond ze bij de Kwiks en de Sloebers

 

 

 

 

 

 

 

Jullie tweede leidster is….. Cas!! Zij was spijtig genoeg niet aanwezig op de overgangen (20/09), maar ondertussen hebben jullie haar wel al gezien en hebben jullie haar ook al beter leren kennen. Cas heeft de coolste dansmoves, aangezien haar hobby dansen is. Cas studeert communicatiewetenschappen en heeft 1 zus en broer waar ze altijd dolle pret mee beleefd. Cas heeft een huisdier: Trixie de kat. Cas haar favoriete eten is…. Mhhh sushiiii. Cas is dit jaar begonnen aan haar 4e jaar leiding, hiervoor stond ze bij de Kwiks, Tiptiens en Piepers. Cas heeft ook al elk jaar dat ze in leiding gestaan heeft met Eva gestaan, hoe toevallig is dit?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie volgende leidster is geen onbekende voor jullie, zij stond bij jullie in leiding toen jullie Tippers waren, ze vond jullie óh zo leuk dat ze het zeker zag zitten om nog een jaartje bij jullie te staan. Nefeli studeert rechtspraktijk en ze heeft ongeveer 7 jaar gedrumd. Ze heeft 1 hond, Kito de hond. Ze heeft 1 zus die 2 jaar ouder is maar die ziet ze niet zo vaak want die studeert in het buitenland, ook Nefeli eet héél graag sushi. Nefeli begint nu ook al aan haar 3e jaar leiding, hiervoor heeft ze bij de Tippers en Kwiks gestaan.  Nefeli spreekt ook al 5 talen, indrukwekkend niet? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie 4e leidster dit jaar is Eva, ook zij studeert psychologie. Haar hobby is viool spelen en ze kan het als de beste! Eva heeft 2 broers waarvan 1 ook in leiding staat dit jaar bij de Kwiks. Eva heeft een konijntje Oscar waar ze heel veel van houdt. Eva vindt spaghetti héél lekker. Eva lacht ook heel speciaal, hoe harder ze lacht hoe kleiner haar ogen worden, wisten jullie dit al? Eva begint nu ook aan haar 4e jaar leiding, hiervoor stond ze bij de Kwiks, Tiptiens en Piepers. Eva vindt het ook zéér leuk om woordgrapjes te maken, elke zondag zal ze jullie met een nieuw woordgrapje verrassen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie laatste en 5e leidster is Sien, zij is de oudste van ons allemaal en staat daarmee ook het langste in leiding. Zij zit al in haar master verpleeg- en vroedkunde. Haar hobby is piano, misschien kunnen Eva en Sien samen iets voorbereiden en dan voor ons spelen? ;). Sien heeft 2 zussen die allebei in leiding staan (1 bij de Toppers en 1 bij de Speelclub) en ze heeft 1 broer die bij de Kerels zit die jullie ook ongetwijfeld kennen. Sien heeft ook een huisdier: Frisco de zwerfkat, en Sien haar lievelingseten is Lasagne. Sien begint nu aan haar vijfde jaar leiding, hiervoor stond ze bij de Speelclub, Piepers, Tippers en Toppers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo hopelijk kennen jullie ons nu hierdoor al een beetje beter, wij kijken heel hard uit naar dit jaar en hopelijk jullie ook! Hier zijn nog enkele zeer leuke sfeerbeelden van vorige week.

xoxo jullie 5 Powervrouwen. 

d828484d-d797-4e7a-8abf-b9da86a83108

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign