Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Speelclub

Speelclub

Info van algemeen nut voor al de speelclubbers die klaar zijn voor leuke avonturen!!!

Binnenkort zijn er leuke evenementen waar wij (de leiding) graag met onze speelclubbers naartoe willen gaan. We hopen zo veel mogelijk leden mee te krijgen naar de volgende activiteit:

Hou je dansbenen alvast klaar want vrijdag 16 november kan je je naar jaarlijkse gewoonte komen uitleven op de knettergekke kinderfuif. Alle leden van de speelclub t.e.m. de tito’s zijn welkom om zich in hun meest fluorescerende feestoutfit volledig uit te leven. Afspraak om 19u in ‘t kelderke!
Inkomprijs? Gewoon heel veel enthousiasme!

De ouders van de feestvarkens krijgen ondertussen ook de kans om te genieten van een drankje op het oudercafé.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, tekst

Daar gaan we dan, 2018-2019 here we come!!!

Jaja, we hebben het jaar zeker goed ingezet en kijk eens hoe gelukkig onze leden zijn. Ze hebben zich helemaal gesmeten voor onze SK (speelclub kampioenschappen) voetbal.

Wat is de leiding trots. 🙂

 

 

 

Oohh chirozondag, wat leuk!!!

Elke week staan we met zen allen te popelen om op zondag naar de Chiro te gaan en de eindeloze leuke spellen te spelen die wij, het speelclubteam, in elkaar steken om onze leden blij te maken. Afgelopen week hebben we met onze lieve speelclubbers verstoppertje gespeeld en kijk eens hoe hard ze hun best doen om onzichtbaar te zijn voor het oog van de leiding.

Wat zijn ze toch koddig. 🙂 🙂 🙂

 

 

 

Nu aan al de ouders van onze speelclubbertjes.

Zoals jullie misschien al weten is het zaterdag 3 november heksentocht van de chiro. Er zijn al heel wat leden van de speelclub die zich hebben ingeschreven, maar het is altijd leuk als er zo veel mogelijk leden meewandelen. Daarom even deze reminder.

De speelclubtocht vertrekt al om 17u45 en is een stuk korter en minder ‘spannend’ dan de andere tochten. We spreken met de speelclubbers af om 17u30 in de vlierbeekzaal. Het is geen officiële tocht: enkel speelclubbers en hun ouders kunnen zich ervoor inschrijven.

Leden worden ingeschreven door een mailtje te sturen naar speelclub@chirovlierbeek.be, zo weten wij wie er allemaal meewandelt. De inschrijving is rond wanneer er €5 per lid wordt gestort op de rekening ‘Chiro Vlierbeek Adbij’ (BE85 7360 2943 3706) met als mededeling ‘NAAM + speelclub + heksentocht’.

Als jullie als ouders ook graag meewandelen, sturen jullie best een mailtje naar heksentocht@vlierbeeksefeesten.be. Zij zullen jullie verder helpen.

BELANGRIJK: de zondag nadien (4 november) is het GEEN CHIRO.

Als er nog vragen zijn, mogen jullie die gerust stellen!

Tot zondag!

Groetjes

Het Speelclubteam

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign