Chiro Vlierbeek
Chiro Vlierbeek

Chiro Vlierbeek | Speelclub

Is er een kerstfeestje? Wat leuk voor deze tijd van het jaar!!!

Dag ouders

 

De feestdagen komen steeds dichterbij en dat is ook de speelclubleiding niet ontgaan!

Op zaterdag 15/12 organiseren wij een gezellig kerstfeestje voor onze leden in ons lokaal.

 

Iedereen is welkom van 18 tot 20u voor een lekker hapje en een drankje.

 

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder cadeaus! Daarom zouden we aan iedereen willen vragen om een klein cadeautje, mag zeker ook zelfgemaakt zijn, t.w.v. maximum €5 mee te nemen.

 

De dag nadien (16/12) is het dan GEEN CHIRO voor de speelclub. Het kerstfeestje is dan ook een mooie afsluiter van het Chirojaar 2018. Vanaf zondag 13 januari is het weer elke zondag Chiro op de normale uren.

 

Zouden jullie iets willen laten weten als jullie zoon/dochter naar het kerstfeestje komt? Dan weten wij ongeveer hoeveel eten we moeten voorzien.

 

Hopelijk is iedereen van de partij!

 

Groetjes van het Speelclubteam,

Maud, Wannes, Pauli en Emma

 

Glijden over het ijs was top!!

Kijk eens wat een plezier. 🙂 Schaatsen hier, wat sneeuw daar, kijk hoe ze glimlachen. O er valt iemand, leider Pauli is al daar. Wat een avontuur! Niet waar speelclubbers? Lachen, gieren, brullen en achteraf onze buikjes vullen met de heerlijke chocomelk die we tijdens de diavoorstelling hebben gekregen. Hier heb je 2 leuke kiekjes van onze winterpret.

Wat zijn we toch een topteam!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit noem ik gewoon echt schattig!!! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas was in het land! 🙂 :-0 🙂

Wie is die man met zijn witte baard en zijn rode mijter? Sinterklaas, hoor ik een speelclubber zeggen. Wij, de leiding van Chiro Vlierbeek zijn trots dat wij deze speciale gast op onze Chiro mochten ontvangen! Snoep vliegt in het rond (mama ziet het niet dus hup, snel wat lekkers in mijn mond). Dan is het tijd om naar binnen te gaan. Daar zit hij dan met zijn staf in de hand. We zien het snoep al staan. De verlangens worden groter. ‘Nee nee’ zegt Sinterklaas. ‘Eerst moeten jullie een opdracht vervullen voor je van het heerlijk snoep kan smullen.’ Eindelijk, de opdrachten zijn volbracht. 🙂 Mmmmmmm laat dat snoep nu maar komen! Kijk toch hoe de lach van een kind, vreugde geeft aan onze goede Sint.

Dag Sinterklaasje, daag daag zwarte piet.

© 2018 Chiro Vlierbeek |   Ons privacy- en cookiebeleid |   Webdesign: Impact Webdesign