De start van een nieuw chirojaar!

Bij Chiro Vlierbeek verwelkomen we nieuwe leden graag met open armen! Wil je graag aansluiten bij één van onze groepen, maar ben je nog niet helemaal zeker of de Chiro wel iets voor jou is? Dan ben je zeker welkom op één van de volgende momenten:

  • Tussen 9 en 11 september organiseren we de Vlierbeekse Feesten en op zondag 11 september kan je je tussen 13u en 17u ten volle komen uitleven in ons kinderdorp. Er zullen verschillende standen zijn, die bemand worden door onze leiding. Een ideaal moment dus om de chirosfeer al eens te komen opsnuiven. Aan de inkom van ons kinderdorp staat onze hoofdleiding bovendien de hele namiddag paraat om alle praktische vragen van je ouders te beantwoorden 😊
  • Op zondag 18 september gaat ons chirojaar van start. We maken er telkens 1 groot spel van om te achterhalen welke leiding dit jaar bij welke groep zal staan. Ben je benieuwd wie er jouw leiding zal worden en wil je graag de andere leden leren kennen? Kom dan zeker een kijkje nemen op deze eerste zondag!
  • Op zondag 2 oktober organiseren we bovendien een vriendjesdag waarop al onze leden een vriendje kunnen meenemen om een dagje te proeven van het chiroleven!
  • Kan je op bovenstaande dagen niet? Geen probleem, want je bent eigenlijk elke zondag welkom om eens te komen proberen 😉

De Chiro start steeds om 14u15 op het grote chiroveld in de Abdij van Vlierbeek. Voor de jongste groepen (eerste t.e.m. zesde leerjaar) eindigt de Chiro om 17u30, de tippers en toppers (eerste en tweede middelbaar) gaan door tot 18u30 en de oudste groepen (derde t.e.m. zesde middelbaar) blijven tot 19u00.

  • Spreek voor de start van de chirozondag zeker iemand van de leiding aan en zeg dat je eens wilt komen proberen. Dan zorgen zij ervoor dat je je groep kan vinden en maken ze je al even wegwijs op ons chiroveld.
  • Vond je het een fijne zondag en wil je graag deel uitmaken van de chirofamilie? Dan kan je met je ouders aan het einde van de chirozondag je leiding nog eens aanspreken om je inschrijving in orde te brengen. Je kan je ook steeds via onze site inschrijven: https://chirovlierbeek.be/inschrijven/ In de loop van oktober en november komt jouw afdelingsleiding ook eens op bezoek bij je thuis om jou en je ouders beter te leren kennen, de praktische informatie uitgebreid te overlopen en je inschrijving te vervolledigen.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren! Dat kan steeds via info@chirovlierbeek.be of via onze facebookpagina.

Hopelijk tot snel!