Logo Chiro Vlierbeek

De Speelclub - Info

Heksentocht

November staat voor Halloween en ook dit jaar vindt de heksentocht plaats. De heksentocht is een heuse griezeltocht door Kessel-Lo. Ook de speelclub kan meestappen. Wij vertrekken om 17u45. De speelclub stapt een kleinere (en iets minder enge) tocht. Wil je mee? Je kan je inschrijven door 5 euro te storten op  BE85 7360 2943 3706 met vermelding van NAAM + AFDELINGSGROEP + HEKSENTOCHT. De deadline is 25 oktober.

Hopelijk zien we jullie daar!

Vriendjesdag!

Hey hey, volgende week (15 oktober) is het vriendjesdag op de chiro. Je mag je buren, vrienden van school, neef, nicht meenemen naar de chiro voor een leuke zondag.

Eerste berichtje en wat info

Hey speelclub en ouders!

September is begonnen en dit betekent de start van een nieuw, fantastisch, mega geweldig chirojaar. De eerste zondag zijn de clubbers op zoek gegaan naar hun nieuwe leiding. Na zwaar speurwerk hebben ze ons gevonden. Vanaf nu staan Toon, Jesse, Mikael, Sien, Emma en Kaat iedere zondag voor jullie klaar. We hebben er alvast heel veel zin in! Hier is wat info voor iedereen die nieuw is.

De chiro start om kwart na twee en stopt om half 6. Iedere zondag eten we om vier uur een wafel en drinken we een sapje. We proberen om vaak iets op de site te plaatsen dus kijk onze pagina regelmatig eens na, zo missen jullie niets

 

Groetjes en tot zondag

jullie speelclub team