Logo Chiro Vlierbeek

De Speelclub - Info

Groepsfeest

Het groepsfeest staat weer voor de deur, 1 april is het zo ver en wij kunnen haast niet wachten!!!!

Elk jaar organiseert de leiding van Chiro Vlierbeek het groepsfeest, hierbij staat elke groep met een toneeltje,dansje,… op het podium. Daartussen is een roden draad verhaal gespeeld door de leiding. Deze avond gaat door in Zaal de Kring te Jozef Pierrestraat 60 in Blauwput. De zaal opent zijn deuren om 18u30 en het spektakel gaat van start om 19u. U kunt elke zondag na de chiro kaarten kopen voor 5euro of de dag zelf voor 6euro.

De leden worden verwacht om 13u aan de zaal om de puntjes nog op de i te zetten. Het wordt een lange dag dus voorzie zeker een lunchpakket.

Hierbij vragen wij om ons een mail te sturen of jou kind mee doet, en om vanaf nu elke week aanwezig te zijn op de chiro zodat we ons toneeltje zo goed mogelijk kunnen in oefenen.

Hiernaast al een tipje van de sluier:

Hopelijk doen jullie allemaal mee, tot zondag!

Margot, Seppe, Ruben, Arne, Jotte, Tim en Jinte

Ruben is terug!

Het is je misschien al opgevallen. Sinds een maand is er een vreemde man in onze abdij te zien. Daar hangt hij weleens uit op een zondagnamiddag, met een merkwaardige interesse voor de speelclub!

Maar geen paniek, je moet zeker niet bang zijn. Hij heeft een hart van goud en wil niets liever dan alle speelclubbers een leuke tijd bezorgen.

De komende maanden zal je hem zeker en vast wat beter kunnen leren kennen. Want inderdaad! Deze jolige vent is niemand minder dan Ruben, de mysterieuze zevende leider!

De voorbije maanden was hij nog in het verre Finland, maar nu is hij gelukkig terug naar België gekeerd. En vanaf morgen zal hij dus écht jullie leider zijn.

Wil je zien wat Ruben allemaal in zijn mars heeft? Vraag je je af waarom hij nu pas bij jullie in leiding kan staan? Het antwoord op al je vragen en nog zoveel meer zal je te weten komen als je deze zondag naar de chiro komt, tot dan!

Komende Chiro-zondagen

De eerst volgende chiro-zondag is 15 januari. Spijtig genoeg betekent kerstvakantie voor de leiding ook blok voor de examens. Daarom zullen de aspi’s en aspi-meisjes (oudste groep) zondag 15-22-19 januari chiro geven aan de andere groepen, dit onder het toeziend oog van de leiding.

Na de kerstvakantie is Ruben, onze 7de leider, terug uit Finland! JEEEEEJ, dan kan hij eindelijk onze groep vervolledigen.

We wensen jullie allemaal alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe en we zien jullie terug in 2017!

Groetjes van Seppe, Arne, Jotte, Tim, Margot, Ruben en Jinte

Kerstfeestje

Dag clubbers en ouders,

Bij een geslaagd chirojaar hoort natuurlijk een geslaagd kerstfeestje!

Daarom gaan we met de speelclubbers (dus zonder andere groepen) op zaterdag 17 december om 18u aan de chiro afspreken voor een gezellig kerstfeestje dat tot 20u zal duren.

In die 2 uur zullen de kleine kapoenetekening-kerstmann onder andere verwend worden met een lekkere maaltijd, dus ze moeten niet op voorhand al gegeten hebben.

Daarnaast willen we ook vragen om aan jullie kind een klein cadeautje mee te geven. Dit hoeft niks speciaals te zijn, gewoon een kleinigheidje van maximum 5 euro. Deze cadeautjes worden dan onder de leden verlo
ot en zo kan iedereen met tof klein aandenken naar huis.

Aanwezigheid is uiteraard niet verplicht, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd natuurlijk!

Tot slot toch ook nog even vermelden dat de zondag erop, namelijk 18 december het wel degelijk nog een gewone chirozondag is. Zondag 25 december en zondag 1 en 8 januari zal er daarentegen geen chiro gegeven worden, maar vanaf zondag 15 januari ontvangen we met veel plezier jullie kapoenen weer!

Moesten er nog vragen zijn, mogen die altijd gesteld worden!

 

xxx

Seppe, Arne, Jotte, Tim, Margot en Jinte (en Ruben!)