De Speelclub - Info

Hallooooooooow iedereen! Goed nieuws!

Nog maar 16 dagen (iets langer als twee weken dus) en dan ben ik terug thuis! Zie dus maar dat je 3 juni klaar staat om mij een welkomstfeestje te geven en om alles uit te leggen wat jullie tijdens mijn afwezigheid gedaan hebben!

Ik heb gehoord dat jullie vandaag iets super speciaal gaan doen (ik vind het heeeeeel jammer dat ik er niet kan bij zijn!!) dus zie maar dat je de leiding veel foto’s laat trekken!

Volgende week is het geen chiro (oooooooooooh) en de week daarna terug wel (jeeeeeeeeeeeeej) en dan ben ik al terug! Dus eigenlijk is het maar 1 chirozondagje zonder mij.

Ik mis jullie heeeeeel erg hier, iedereen heeft het cute filmpje van jullie al gezien (ze waren heel jaloers hihi)!

Tot over twee weken!

Je lievelingsleidster, Emma

 

Hallo lieve Clubbers! Je vermiste leidster Emma hier!

Ik ben nu al twee weekjes in Berlijn en het is hier heel leuk! Maar ik mis jullie wel heel erg, dankje voor het leuke filmpje van vorige week!

Ik hoop dat jullie morgen op eireis heel veel Spaß (plezier) hebben, ik ben vandaag al naar de zoo geweest hier in Berlijn en ik heb wat leuke foto’s mee voor jullie!

 Ik zit precies in een jungle, maar dit was een overdekte ruimte waar de vogeltjes vrij mochten rondlopen!

 Een cute panda die aan het slapen was!

 De olifant dacht dat hij zich kon verstoppen voor mijn camera!

 Geen idee wat voor dier dit is, maar het was klein een schattig!

 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag tot 3 juni (dan ben ik terug!)

 

Na toch al een klein weekje terug in ons eigen bedje te zijn is het misschien tijd dat we bezigheden van het speelclubweekend delen met de ouders!

Een vermoeiende rit achter de boeg, bedden geïnstalleerd, pyjama aan en tandjes gepoetst. Toch mist er nog iets, pyjama spelletjes natuurlijk! Van nachtwacht tot een race in de slaapzak, was dit de perfecte kans om alle suiker van de pudding (die de leiding misschien nog heeft gegeven) uit het lichaam te werken. En maar goed, want laat gaan slapen en vroeg opstaan is niet voor alle clubbers weggelegd! In de voormiddag hebben ze toch een code kunnen kraken (echte masterminds) waardoor ze dan toch een lekkere spaghetti hadden verdiend. Na een namiddagje naar het snoepcasino te gaan, waren de schulden torenhoog en was het jammer genoeg tijd om naar huis te gaan.

Lang genoeg gewacht, gelukkig het is bijna terug zondag! Tijd om zowel de warmste kleren én de zomerkleren uit de kast te halen, want deze zondag gaan we weer dansen! Een laatste keer oefenen voor het grote groepsfeest, zeker aanwezig zijn dus!

Wat neem ik dus deze zondag mee? Zomerkleren (short, bloemenkrans,…), winterkleren (dikke jas,…), je beste dansmoves en dan natuurlijk flexiumgel voor de spieren!

Tot zondag!

Nog enkele sfeerbeeldjes:    

Weekend

Hallo speelclubbers en ouders!

Wij gaan op weekend! We gaan van 16-17 maart naar Chiro Wezemaal. 

Hey speelclubouders, 

Vrijdag 16 maart vindt een van de leuukste evenementen van het jaar plaats! De speelclub gaat op weekend.

We gaan naar de lokalen van Chiro Wezemaal en spreken af om 18u15 aan de Westerpoort. We gaan via Carpool allemaal samen naar de weekendplaats.

Die avond voorzien we een snack, maar het is de bedoeling dat de leden al gegeten hebben. We blijven slapen en de clubbers mogen zaterdag om 18 uur terug opgehaald worden in Wezemaal via carpooling. Wij voorzien die dag ontbijt en warm middageten. 

Wat zal dit weekend kosten?

Het weekend kost 15 euro. Dit bedrag moet ten laatste gestort zijn op vrijdag 2 maart op het rekeningnummer BE85 7360 2943 3706

Waar vindt het weekend plaats?

Chiro Wezemaal Holsbeeksebaan 12 3111 Rotselaar

We willen via Carpool naar de weekendplaats gaan. Kun je heen of terug rijden, laat ons dan iets weten. Zo kunnen wij zien dat er genoeg auto’s zijn. 

Moesten er dringende problemen zijn tijdens weekend dan mag je ons bellen op dit nummer 0470863599 (Toon Tierens)

Wat neem je mee op dit mega vette weekend?

 • Matje of dergelijke
 • Slaapzak
 • Kussen
 • Speelkledij (mogen echt heel vuil kunnen worden!) en ondergoed
 • Washandje en kleine handdoek
 • Pyjama
 • Knuffel
 • Tandenborstel
 • Regenjas
 • Zaklamp
 •  Kleren die heel vuil mogen worden
 • Washandje en handdoek
 • Je goed humeur

Laat iets weten als jou clubber meekomt!

 
We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn!

Pico Bello 

Beste ouders,

Zoals elk jaar is het in februari weeral Pico Bello. Dit is een jaarlijkse spaghettislag georganiseerd door de chiromeisjes. Omdat het de dag na Pico Bello (18 februari) geen chiro is voor de meisjesgroepen (speelclub, piepers, kwiks, tippers, tiptiens en aspi’s) gaan de leiding zaterdag samen met de speelclub in de middag eten. Voor de speelclub is dit van 12-13u.

Natuurlijk mogen jullie als ouders ook komen eten!

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

Emma, Kaat, Sien, Toon, Jesse, Mikael

Kerstfeestje

Het kerstfeestje was super leuk! Iedereen heeft mooie pakjes gekregen en was in volledig kerstmannenpak

Dankje clubbies!

Hier zijn nog wat foto’s van de avond