Logo Chiro Vlierbeek

De Sloebers - info

De sloebers die dapper genoeg waren en het rotweer hebben genegeerd, hebben alsnog een topdag beleefd!

Ook belangrijk: mocht u de kampinschrijvingen gemist hebben, maar wil uw zoon toch nog graag mee op kamp gaan, geen nood. U kan nog steeds inschrijven door een mailtje te sturen naar sloebers@chirovlierbeek.be. Het kampboekje kan u vinden onder “algemene info”.

 

 

Dag beste sloebers en ouders!

Eerst en vooral welkom op  onze webpagina!

Hier zal doorheen het jaar steeds de belangrijkste info te vinden zijn die specifiek is voor de sloebers. Hou het dus zeker in de gaten om niets te missen.

Idris, Samuel, Toon, Freek en Thibaut

 

Groepsfeest

Hee daar sloebertjes en sloebers-sympathisanten!
Zoals de meeste van jullie al weten staat het groepsfeest voor de deur, hoera!! Voor diegenen die niet weten wat dit inhoudt, ziehier een korte uitleg: groepsfeest, gepresenteerd door Chiro Vlierbeek, is een heus evenement waar u uw koter op de podiumplanken kan zien schitteren.
Deze avond vol toneeltjes, dansjes en hilarische sketches valt te bewonderen op 1 april ( en dit is geen mop  ).
Tickets kunt u bemachtigen na de chirozondag van de jongste groepen (17:30) en kosten 5 euro. Natuurlijk moeten wij met onze sloebers wat oefenen om de meest schitterende voorstelling aan u te presenteren, daarom vragen wij u om de sloebers, die graag mee zouden willen doen, de volgende
zondagen zeker naar de chiro te laten gaan. Zo kunnen wij hen genoeg voorbereiden! Het is ook belangrijk dat de knapen hun verkleedkleren al mee hebben, zo
kan er optimaal worden gerepeteerd.

Met vriendelijke groetjes
Het sloebersteam

 

———————————————-

Kerstfeestje

Kennen jullie het gevoel? Je komt zondagavond thuis en je tenen zijn net ijsklompjes van een hele namiddag je buiten rot te amuseren op de chiro, je hoort de jingle bells al in de verte en er hangt bijna geen enkel blaadje meer aan de bomen? Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen…

———————————————-

HET IS BIJNA KERSTMIS!!!

Hierbij komt natuurlijk heel wat kijken. Supertoffe familiefeesten, heerlijke kerstetentjes en overladen worden met cadeautjes. En omdat we met de chiro natuurlijk niet achter kunnen blijven, organiseren ook wij een heus kerstfeestje!

Wanneer? Zondag 18 december van 18u tot 20u. (Klopt, dit is op een zondag. Het zal die dag geen gewone chiro zijn.)

Waar? In “’t schuurke“. (Het klein gebouwtje dat je tekenkomt wanneer je vanaf ’t kelderke het chiroveld helemaal oversteekt, het klein gebouwtje dat aan de andere kant van de straat ligt dan de boerderij, het klein gebouwtje waar al enkele keren een oudercafé is georganiseerd,…)

Wat mee te brengen? Het zou leuk zijn als iedereen een klein cadeautje meebracht. Dan kan iedereen namelijk ook met een cadeautje terug naar huis :).

Dresscode: het thema is natuurlijk kerstmis. Haal die gebreide wollen trui dus maar uit de kast!

Nog een belangrijk puntje: we bieden geen volwaardige maaltijd aan. Wel zullen er kleine versnaperingen (een chipje en een nootje) zijn.

 

Veel warme kerstgroeten,

Het sloebersteam

———————————————-

Heksentocht 

Op   5  november wandelen we  met de sloebers mee met de heksentocht. We verzamelen allemaal om 18 uur in de Vlierbeekzaal. Om 18u15 starten we aan onze tocht door het donker.

De tocht duurt ongeveer 2u30 waarna we weer aankomen in de Vlierbeekzaal. Indien uw kind meewilt kan je hem inschrijven  door een mail te sturen naar  heksentochtvlierbeek@gmail.com

———————————————-

Huisbezoeken

Het is oktober wat wil zeggen dat we deze maand nog bij jullie op huisbezoek gaan komen.

Bij een groot deel zijn we al langs geweest  de anderen zien we binnenkort.