Logo Chiro Vlierbeek

De Rakkers - Info

 

 

Hey beste leden en ouders,

Ook dit jaar organiseert de chiro zijn jaarlijkse heksentocht en daar kunnen de rakkers nu zeker niet op ontbreken. Onder het wakende oog van een verteller kan je samen met de andere rakkers een griezelige wandeling van meer dan 2 uur ondernemen doorheen de abdij en omliggende bossen op zaterdag 4 november. Na zo veel gegilt, geroepen en verschoten te zijn kan je genieten van een gratis kommetje heksensoep of een gratis duivelsbroodje. Enkel de dappersten brengen deze tocht tot een goed einde.
Inschrijven kan via de site van de Vlierbeekse feesten.

De deelnameprijs voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt 6 euro, voor een volwassene is dit 9 euro. Voor leden van Chiro Vlierbeek geldt er echter een andere regeling: zij betalen slechts 5 euro, te betalen op de rekening ‘Chiro Vlierbeek abdij’, BE85 7360 2943 3706 met vermelding van NAAM + AFDELINGSGROEP + HEKSENTOCHT. Na de overschrijving is de deelname een feit.
Dus beste rakkers, zijn jullie klaar om deze griezelige tocht te trotseren? Hopelijk tot dan!
Het allerbeste rakkers team

Cobe, Seppe, Oscar en Jonas

 

 

 

Liefste Rakkertjes,

Het Chirojaar is begonnen en we hebben al even kunnen kennismaken, maar hier volgen nog wat extra weetjes over ons.
Seppe the grey: ik laat scheten zoals geen ander. Voor een goeie mop kan je altijd bij mij terecht.
“Wat is groen, klein en vliegt door de lucht? …….Een vliegend spruitje”

Santiago della Jonas: Hey daar, ik ben jonas. Ik ga rap naar Compostela wandelen, maar ben zo weer terug. Hierna zorg ik ervoor dat jullie de zondagen van jullie leven gaan krijgen.

Cobe the animal: ik ben een zwijntje en deins voor niets terug! Zin in een potje worstelen? Altijd welkom, ik geef iedereen 10 kansen!

Il imperatoré Oscar: Maar 1 meter 65, maar zot veel energie en goesting!!! Wil jij een beetje Italiaans leren, vraag het me maar!

Hieronder vindt je een mini rakker, kun jij raden welke rakker er zo ongeveer 10 jaar geleden uitzag?