De Rakkers - Info

Heb jij het nog niet gehoord? Wel volgende zondag (03/06/2018) is het CHIROZWEMMEN!!!!!
JAAAAAAA… whoeeeeeeew, voor de jongste groepen: verzamelen op het chiroveld om 14u15, het normale uur. We zullen een dikke 2uur vol plezier gaan zwemmen in het zwembad van Kessel-Lo en om ongeveer 16u15 terug op het chiroveld zijn! Jullie komen toch hopelijk ook???

Groetjes, het Rakkersteam xxx

 

KOMT dat ZIEN, KOMT dat ZIEN, KOMT dat ZIEN….. EINDELIJK zijn ze daar!!
GELE chiro t-shirts voor iedereen, kleine maten, grote maten, kortom… ALLE maten zijn er 🙂
van 5-6jaar van 7-9jaar van 10-11 jaar en van 12-13 jaar.
Aarzel niet om vandaag of eender welke zondag eens langs te gaan bij Oscar Morina die aanwezig zal zijn bij het pop-up ouder café om de verkoop te starten!

 

 

 

 

 

 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe de eireis met de RAKKERS verlopen was? Ga dan zeker snel een kijkje nemen op de chiro site voor Alle foto’s!!

 

 

Beste rakkertjes…. De super-o-zo-leuke-giga-epische- EIREIS staat al weer voor de deur!!!
We gaan met zijn allen naar Planckendeal!!!! WHOEEEEHOEEEEEEEHW!!!!

Iedereen die mee wilt moet zo rap mogelijk, liefst nog vandaag 13 april, 20 euries storten op de CHIRO VLIERBEEK ABDIJ REKENING. (BE85 7360 2943 3706). Laat zeker weten aan de leiding of je mee gaat!!! Ik hoop jullie allemaal te zien!! 😉

 

 

 

 

PFFFFFFFFF AAAAAAAAAAH  Het is weer tijd om de nieuwe Beste-Rakker aan te duiden van de maand! Deze keer is de kerel al 10 jaren jong en kijkt eindeloze lange filmpjes op YouTube! Wat hij daar allemaal uitspookt, weet niemand maar wat ik wel al in de gaten had is dat hij veel kijkt naar filmpjes over de zee!!! Hij zou stiekem toch wel eens graag over de zee reizen, misschien zoals MOZES dat deed, of nee….. Wie was het weer? MOZEVEN of MOVIJF?

Voetballen kan hij als de beste en dat laat hij verschillende malen zien op zijn thuisbasis de abdijschool vlierbeek. Misschien moeten we deze rakker eens testen of hij niet geschikt zou zijn voor het nationale elftal van België! Naast voetbal staat hij altijd gretig om te bos stratego te spelen op de chiro (dat is eerlijk gezegd ook een van mijn lievelingsspelletjes!! ;))

Als zijn gedachten niet bij de meisjes zit bij wat dan wel, toen ik hem vroeg wie hij de knapste kwik vond, antwoordde hij dat dat niemand was. Maar via een anonieme bron ben ik te weten gekomen dat dit Lisel zou kunnen zijn 🙂 Kortom, niemand weet zeker wat er in het hoofd afspeelt van die MYSTERIEUZE MATHEO!

 

 

 

 

 

Dag iedereen! Het is eindelijk zover… Het weekend staat voor de deur 🙂

Concreet: het ultieme-megavette-gigantisch-episch-sublieme RAKKERSWEEKEND vindt vrijdag plaats van 23 februari tot zondag 25 februari in NEEROETEREN. Het adres is: Zandbergerstraat 5, 3680 Maaseik.

De weekendplanning:

Vrijdagavond 23 februari: We spreken af om 18u15 aan Chiro Vlierbeek om dan met de auto te vertrekken richting Neeroeteren. Wij voorzien vrijdagavond geen avondeten, dus zorg ervoor dat de rakkers ’s avonds al gegeten hebben.

Zondagavond 25 februari: We vertrekken om 11u00 in Neeroeteren richting Chiro Vlierbeek.

Ik-ga-op-Rakkersweekend-en-ik-neem-mee:

 • Hoeslaken
 • Kussenovertrek
 • Slaapzak
 • Pyjama
 • Toiletgerief
 • Vers ondergoed
 • Speelkledij
 • Regenjas (we gaan genoeg zonnedansjes doen, maar neem hem maar voor de zekerheid mee)
 • Persoonlijke medicatie (een algemene EHBO kit gaat sowieso mee)
 • Je Kids-ID
 • Het belangrijkste: je beste humeur

Vergeet niet: het weekendgeld (25 euries)  zo snel mogelijk te betalen als je dit nog niet hebt gedaan op volgend rekeningnummer: BE85 7360 2943 3706 met als naam: ‘Chiro Vlierbeek’ + de vermelding van de groep: RAKKERS + Naam van het kind: Cobe Vallina Griera.

We gaan zowel voor de heen-als-terug weg zo’n 2 à 3 auto’s nodig hebben.

Wij kijken GIGANTISCH hard uit naar het weekend en hopen dat jullie even enthousiast zijn als het Rakkersteam!!!!

Jullie kapoenen

Seppe, Cobe, Jonas en Oscar 🙂

 

RARARA….. Ik zie ik zie wat jij NIET ziet en hij is…. muzikaal, sportief en is bijnaaaaaaaaa 11 jaar!!!! Hij durft het waarschijnlijk niet toegeven maar kijkt wel al eens naar Jana van de Kwiks, oehlàlàààààààààààà. 

Met deze jongen zoek je best geen problemen want hij heeft al veel ervaring in de sport Ka-ra-TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, “hijaaa” en hij weet hoe hij pestkoppen van zich moet afschudden 🙂

Natuurlijk is hij niet abnormaal en haat hij net zoals zijn ‘prestigieuze leiders’, groentjes… eikes bah!!! Misschien zal hij later zijn droom als advocaat kunnen waarmaken, maar momenteel gaan we niet op de feiten vooruit lopen en nog effjes wachten op het kamp en daar zijn intelligentie testen. Via een anonieme bron vernam ik dat deze RAKKER dol is op ‘Bosstratego’… Voor dit spel heb je een uitgebreide set skills nodig en een heleboel kennis over de medespelers, ik denk dat als hij de triologie van Lord of the Rings goed volgde, dat hij  weet waarmee hij bezig is!!