Logo Chiro Vlierbeek

Kwiks

Hey kwikkies,

Afgelopen zondag konden we dankzij jullie super speurkunsten samen met al de vriendjes die jullie meebrachten Nanou bevrijden nadat ze ontvoerd werd! Hier enkele sfeerfoto’s van dit zotte avontuur:

     

     

Het was ook suuuuuper warm dus hadden we ook wat afkoeling nodig:

Deze zondag gaan we het vuil maken, dus zorg ervoor dat je niet je beste kleren aantrekt en breng eventueel reserve kleren mee!

TOT ZONDAG!!!

PS: Het is vrijdag (20/10) Dag Van De Jeugdbeweging, dus vergeet zeker niet om vrijdagochtend je uniform aan te trekken naar school zodat iedereen kan zien dat je bij de tofste chiro van het land zit! 😉

 

WIE ZIJN WIJ?

Lieve kwiks en kwikouders,

bij een nieuw jaar horen nieuwe spelen, nieuwe vriendjes, nieuwe avonturen en natuurlijk ook nieuwe leiding. Deze leiding zal elke zondag klaarstaan met 3.5 uur aan spelplezier voor jullie en dat doen ze met plezier! Maar wie zijn zij eigenlijk?

Esther, een groentje in de leiding, maar al een expert onder de kwiks! Ze studeert Geschiedenis en staat dan ook altijd klaar voor een weetje over Julius Ceasar of de Romeinen voor wie wilt. Zet je Marco Borsato op, schuif dan maar de stoelen aan de kant en de kwiks aan haar hand. Voor de luisteraars zijn oordopjes verplicht..

foto van Esther Lamberts.

Hou je wel van zingen en dansen, maar wil je die oordopjes liever achterwegen laten? Dan moet je bij Cas zijn! Zingen, dansen en toneel zijn haar specialiteiten. Een meisje vol talenten en die zal ze proberen door te geven aan jullie!

foto van Cas von Winckelmann.

Ellen, de oudstes van de hoop, al is het er soms niet aan te zien! Ellen houdt van goeie moppen, lekker eten, ruwe spelen en brave kinderen. Jullie weten dus wat jullie te doen staat 😉

foto van Ellen Saliën.

Eva (rechts), is een echte knuffelaar. Geef haar af en toe is een knuffel en je zal ze helemaal zien opklaren!

foto van Eva Joostens.

Last but not least, Nanou! Voorlopig nog een mysterieus persoon voor velen onder jullie, maar niemand zal jullie meer doen lachen dan ons Nanou! Nu nog in Barcelona, maar ze ziet er al enorm naar uit jullie te leren kennen, hopelijk jullie ook!

foto van Nanou Catry.

Zo, nu weten jullie al een beetje meer over ons en door het jaar heen komen jullie nog veeeeel meer te weten! 😉

Tot zondag! xxx

PS: Het is deze zondag (15/10) vriendjesdag! Dus overtuig al je vrienden om mee te komen en dan tonen we hun hoe leuk de chiro wel niet is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 🙂