Logo Chiro Vlierbeek

Kerels

Jongelui,

Na de omgekeerde chirozondag toen jullie mega matige leiding kregen, en Christus Koning toen jullie een mega matig spel moesten spelen, is het tijd om terug met volle goesting naar de chiro te komen. Er resten ons dit semester nog maar een paar volledige zondagen, en een paar ingekorte zondagen vanwege jullie exaampjes (zet ‘m op!!!), dus kom zeker af, het gaat nog PITTIG worden.

Vriendelijke groeten van Irek, Ribon, Somin en Elax

 

Hey hallo daar,

ik denk dat we met z’n allen kunnen besluiten dat Heksentocht één groot succes was. Behalve dan de allerlaatste tocht, toen daalde het niveau van ons toneeltje toch lichtelijk… Maar aan Kasper de toerist zijn duimpie te zien, was alles prima gima in orde! #Ecosterf

Ciaokes

 

Gegroet Kerels,

jullie mogen je gelukkig prijzen aangezien jullie het beste leidingsteam van heel de chiro beet hebben dit jaar. Maak kennis met Robin, Simon, Erik en Alex. Vier reeds ervaren leiders, bijna oude knarren eigenlijk, maar nog steeds boordevol jeugdig enthousiasme.

Om even alle misverstanden in de wereld weg te werken: Robin is eigenlijk nog schattiger in het echt, Simon is wel degelijk een jongen, Erik zijn neus is net niet zo angstaanjagend groot als deze foto doet vermoeden en Alex is nog knapper in het echt dan op dit flatterende kiekje.

Kortom, bereid u allen voor op een jaar vol plezier en blijf massaal komen op zondag zoals jullie nu al doen, zo lijken wij mega populaire leiders (zijn we ook!!!)

Nou doeg