Logo Chiro Vlierbeek

Aspijongens - Info

Aspijongens na hun overwinning op de Aspidag van Verbond Leuven
De overwinnaars met hun trofee!

Beste aspiranten,

aan allen die gekomen waren: PROFICIAT! En aan allen die niet gekomen waren: ge waart beter wel gekomen, onnozelaars! Want wij mogen ons sinds 19 februari 2017 de beste, knapste, onversaagdste aspirantengroep noemen! (van Leuven en omstreken weliswaar).

Natuurlijk hadden wij deze vaststelling al lang zelf gemaakt met ons buitengewone intellect, maar het is toch fijn om bevestiging te krijgen van onze superioriteit! Als beloning hebben we een gratis deelname gekregen aan krinkel, de magnifieke bivak voor aspi’s en leiding van alle chiro’s in Vlaanderen. Als je daar interesse in hebt kan je meer info vinden op de Krinkelwebsite of je kan het ook altijd aan jullie behulpzame leiders vragen.

Groetjes van jullie trotse oversten,

Paulinkerkleineteen, Nikorenveld, Erikeameubelen en Simondharmonicasolo.

En dan nog dit: https://www.youtube.com/watch?v=fSM_SO0GIBc

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

En dan nu de grote onthulling:

Wij gaan op weekend! En wel heel binnenkort al, van 28 tot 30 oktober. We gaan met de fiets naar het idyllische Kampenhout, dus zorg dat je stalen ros in topconditie is en neem best een trekrugzak of fietszakken mee die je op de makkelijk kan dragen met de fiets. De prijs is €25 en dat mag je zo snel mogelijk overschrijven op het rekeningnummer van de Chiro (BE85 7360 2943 3706; naam: Chiro Vlierbeek Abdij; mededeling: NAAM LID + ASPIWEEKEND). We spreken vrijdag om 18u af aan ’t Kelderke en zullen zondag tussen 12 13u daar terug aankomen. Laat iets weten als je niet mee kan of er niet zo vroeg raakt.

Tot dan!

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Teergeliefde Aspi’s,

Vergeet Facebook! Vergeet Instagram! Vergeet Snapchat! Vergeet Twitter, Tumblr, MSN, Reddit, 4Chan … ! Heb je allemaal niet meer nodig … want de enige echte, officiële, majestueuze Aspijonjongens Vlierbeek pagina is hier! Stel hem snel in als je homepage want je wil geen post missen! Binnenkort volgt al een update over wat wel eens een van de leukste activiteiten van het jaar zou kunnen worden… Spannend!

Uw dienaren,

Erik, Simon, Pauli & Niko